Indekshuset_1.jpg

FELLESFASILITETER

Höegh Eiendom valgte Sodexo som samarbeidspartner når de ønsker å utvikle personalrestauranten til å bli en møteplass for medarbeiderne i bygget. Restauranten skal være et naturlig samlingspunkt gjennom hele dagen, et sted for påfyll av energi og kreativitet i en hektisk hverdag og en velegnet arena for kundemøter. Gjestene i personalrestauranten vil oppleve en høyere grad av service enn det som er vanlig i konvensjonelle kantiner og  personalrestauranter. De skal behandles som restaurantgjester og vil oppleve stor gjestfrihet og personlig service. 

Vi vil også i større grad ha fokus på kokkenes personligheter og la det komme fram i form av ett friere valg av meny og mat for eksempel kokkenes egne signaturmenyer samt aktiviteter som matkurs og gjesteopptredener.
 

Gjestene vil oppleve en høyere grad av service

oivind©haug-hoegh-292-6366_1600.jpg
 

BYGGET

Bygget er ca. 27.000 kvm, inkl. 4 etasjer under bakken. Over bakken er bygget 17 etasjer med spektakulær utsikt allerede fra 5. etg. Da Höegh kjøpte eiendommen var bygget nærmest tomt. I løpet av 2004 ble bygget utleid til mange små leietakere i påvente av høyere leiepriser i markedet. I løpet av høsten 2007 ble bygget igjen tømt for leietakere for å igangsette en omfattende rehabilitering av bygget. I løpet av 2008/09 ble bygget rehabilitert og nye leietakere flyttet inn i løpet av første halvdel av 2009/10.

drift_1600.jpg
 

DRIFT

Våre kunder skal ha et bekymringsfritt forhold til hverdagen i våre eiendommer. Derfor har vi etablert driftstjenester i egen organisasjon. Våre profesjonelle og serviceinnstilte driftsteam tar vare på byggene, og gir leietakerne en enkel, effektiv og forutsigbar arbeidsdag.

Teknisk_museum_DEX_T_4764_003-1.jpg

Bygget er oppført på tomten hvor «Det engelske kvarter» stod -(Drammensveien 26–42, frem til det ble revet 2. januar 1962). Både Regjeringskvartalet og Hydrobygget i Hydroparken (Bygdøy allé 2) er fra samme tidsepoke. Indekshuset er utført i prefabrikkerte betong-elementer forblendet med hvit granitt, og første byggetrinn ble -ferdigstilt i 1964. Fondveggen i hovedvestibylen er smykket med det 11×3 m store -mosaikk-verket “Sildefisket” av Rolf Nesch.

gra_flat.jpg