LOKALET ER UTLEID
Men – se her! Vi har en spennende portefølje med unike bygg i Oslo. Vi kan skreddersy lokaler tilpasset behov og ønsker. For små bedrifter og frilansere har vi ulike kontorløsninger gjennom konseptet Ö kontorfelleskap. Klikk her for å finne ditt drømmekontor.

Kontorer i 5.etasje

30–40


Sjarmerende og moderne kontorer på Solli Plass - en liten gåtur fra alt du trenger. Finn arbeidsroen på en av Oslos mest hyggelige og best tilgjengelige adresser, kun få meter fra inngangen til Nationaltheatret stasjon. Sentrumsnært og sentralt, men likevel litt tilbaketrukket.

Indekshusets 5. etasje står klart til å ta deg i mot. Et 616 kvadratmeter nyoppusset kontorlokale med plass til mellom 30 og 40 personer og alt du trenger av fasiliteter tilgjengelig. Sulten? Indekshusets store personalrestaurant i 1. etasje serverer frokost, lunsj og middag. Dagens første kaffe får du i kaffebaren ved Indekshusets hovedinngang.

Alle våre leietakere kan benytte seg av Indekshusets vertskapstjeneste, som gir deg en enklere hverdag. Få hjelp til alt fra bestilling av møteromsmat til booking av eventer.

Vi tilbyr også:
- Garderobefasiliteter med håndkleservice
- Innendørs sykkelparkering
- Parkering i kjelleren som driftes av One Park

5. etasje:
616 kvadratmeter
Pris ca. 200.000,- pr. mnd
Kapasitet 30-40 pers
Overtakelse Etter avtale

Meld din interesse

Plantegninger
Vi tilbyr

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Personalrestaurant

Transport
Trikk
190m
Tog/Flytog
83m
Taxiholdeplass
250m
Tog
83m
Buss
250m
Bysykkelstativer
250m

Vil du leie kontor i Jugendstil-huset?

Meld din interesse
HÖEGH EIENDOM

Höegh Eiendom er både stedsutvikler og en langsiktig utleier og forvalter av næringseiendom med stor Oslo som vårt markedsområde. Vi utvikler våre bygg og steder med tanke på menneskene som skal bo, arbeide og oppholde seg der, og vi legger stor vekt på arkitektur og bygulv. Byggene skal stå der lenge etter vår levetid og måten de bindes sammen i gateplan skaper de gode opplevelsene for menneskene som skal bruke området. Höegh Eiendom har sitt hovedkontor i Parkveien 55.

Hans Olav Johannessen
Utleiesjef Höegh Eiendom
+47 952 35 159
hoj@hoegheiendom.no

Webdesign og utvikling av: Vild