Send oss e-post
Send mail
Ring oss
959 10 414
Passer for
2-16 personer
Pris fra
25.000,– eks.mva i mnd.

Kontorfelleskap i Indekshuset

1–16


Ö er Indekshusets nyoppussede kontorfelleskap i byggets 2.etasje. Her vil vi tilby kontorer som passer for 2-16 ansatte.

Kort oppsigelsestid og gratis kaffe til kaffeelskerne, eller bare de som trenger det for å holde seg gående gjennom dagen. Internett, tilgang til printer, møterom og egen husvert. Flere stillerom og stillesoner. Alt dette og mer til får du som leietaker i Ö.

Senk skuldrene og finn arbeidsroen i Ös store loungeområde med utsikt mot himmelen. Treff nye bekjentskap og kolleger i de uformelle båsene eller ved det fleksible biljardbordet som enkelt gjøres om til fellesbord. Benytt deg av Indekshusets egen personalrestaurant som serverer frokost, lunsj og overtidsmat.

Interiøret er inspirert av Indekshusets ikoniske 60-tallsarkitektur. Klassiske skandinaviske møbler fra midten av århundret er blandet med ny norsk design og skreddersydde skap i tre for å skape en avslappet, men trendy atmosfære med et vink til fortiden.

Alle våre leietakere kan benytte seg av Indekshusets vertskapstjeneste, som gir deg en enklere hverdag. Som medlem har du også tilgang på andre Ö lokasjoner, blant annet Parkkvartalet som har et større møteromssenter og treningsrom - 300 meter fra Indekshuset

Inkludert i medlemskapet er:  
- Gratis kaffe
- Internett
- Kopi / print
- Husvert
- Gratis møterom
- Flere soner hvor man kan jobbe uforstyrret  eller ha mindre møter
- Garderobefasiliteter med håndkleservice
- Innendørs sykkelparkering
- Innendørs parkering

Meld din interesse

Plantegninger
Vi tilbyr

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Personalrestaurant

Transport
Trikk
190m
Tog/Flytog
83m
Taxiholdeplass
250m
Tog
83m
Buss
250m
Bysykkelstativer
250m

Vil du leie kontor i Jugendstil-huset?

Meld din interesse
HÖEGH EIENDOM

Höegh Eiendom er både stedsutvikler og en langsiktig utleier og forvalter av næringseiendom med stor Oslo som vårt markedsområde. Vi utvikler våre bygg og steder med tanke på menneskene som skal bo, arbeide og oppholde seg der, og vi legger stor vekt på arkitektur og bygulv. Byggene skal stå der lenge etter vår levetid og måten de bindes sammen i gateplan skaper de gode opplevelsene for menneskene som skal bruke området. Höegh Eiendom har sitt hovedkontor i Parkveien 55.

Hans Olav Johannessen
Utleiesjef Höegh Eiendom
+47 952 35 159
hoj@hoegheiendom.no

Webdesign og utvikling av: Vild og Interaktiv Design